Online muzieklessen

Nu ook online muzieklessen én tijdens de corona-periode geen inschrijfgeld

Online Muziekles

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona geven we nu muziekles via beeldbellen, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten. Wil je liever les op locatie? Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat.

Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

Muziekles op deze manier is anders dan les op de locatie, het grootste verschil is dat samenspelen helaas niet mogelijk is. Toch zijn we ontzettend blij met de mogelijkheid om de lessen op deze manier door te laten gaan, we krijgen ontzettend veel positieve reacties van leerlingen en docenten. 

We raden je aan om een computer te gebruiken voor de lessen. Als dit niet mogelijk is dan kan het ook via een tablet of telefoon. Als je een computer met geluidskaart hebt dan is het mogelijk om betere geluidskwaliteit te creëren. Het werken met een headset kan ook helpen voor beter geluid.

Is de leerling jonger dan 18 jaar dan adviseren we je om als ouder aanwezig te zijn in dezelfde ruimte. Bij jonge kinderen is het fijn als de ouder ook wat helpt met de techniek van het videobellen en eventueel uitleggen van de instructies die de docent geeft.

Je kan bij ons muziekles volgen via een abonnement of een 5-rittenkaart. Probeer het vooral tijdens een gratis proefles!


online_muziekles Online muzieklessen