fbpx

Muziekles Nuenen

De leukste muzieklessen van Nuenen & omgeving!

Muziekles op basisschool de Rietpluim
Wij organiseren op veel locaties in de regio muzieklessen, waaronder basisschool de Rietpluim in Nuenen. Op deze manier kan je bij jou in de buurt muziekles volgen! Onze docenten geven les met veel passie en ervaring, en leren jou wat je graag zelf wil leren. Tijdens onze voorspeeldagen heb je de mogelijkheid om op te treden op een podium!

Docenten Tim E, Felix, Peiyun & Tim B geven les op de locatie in Nuenen op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag. Je kan les volgen voor piano, keyboard, zang, basgitaar, en gitaar volgen. De les wordt gegeven in een tussenruimte bij de leslokalen op de eerste verdieping van de school.

Het is ook mogelijk een oriëntatiecursus te volgen, waarbij je in enkele lessen verschillende instrumenten uit kan proberen als je nog niet weet welk instrument je graag zou spelen! Weet je dit al wel? Vraag dan een gratis proefles aan via de knop ‘proefles’ rechtsboven op de pagina. Bekijk voor meer informatie over de muzieklessen onze homepagina via het menu!
Workshops & kinderfeestjes
Ben je op zoek naar een leuk muzikaal kinderfeestje of een leuke én interessante workshop? Bekijk onderstaand de mogelijkheden en neem vooral contact met ons op!