De leukste vioolles van de regio Eindhoven
De leukste vioolles van de regio Eindhoven
Wij geven vioollessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Vioolles

Welkom op de pagina voor vioolles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

Wij verzorgen een leuke gezellige les met oog voor persoonlijk succes. Bij ons leer jij meteen spelen en dit geldt voor jong en oud. Natuurlijk mag je ook optreden tijdens een van onze voorspeelmomenten. Viool is een instrument dat bij veel stijlen inzetbaar is. Denk naast de klassieke muziek maar aan volksmuziek, tango, jazz (manouche) en Oost-Europese muziek. Daarbij is het een instrument waar je goed je emoties in kwijt kan, doordat het dicht bij de menselijke stem ligt. Beginnen met vioolspelen? Kom lessen volgen en in een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Op zondagen geven wij naast vioolles ook celloles! Neem gerust contact op als je graag cello wil leren spelen. 

Je bent bij ons altijd welkom voor een gratis proefles, bekijk onderstaand alvast onze docent(en) viool, je vind meer info door op de foto te klikken. Neem vooral contact met ons op bij interesse in vioolles!