De leukste vioolles van de regio Eindhoven
De leukste vioolles van de regio Eindhoven
Wij geven vioollessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Vioolles

Vioolles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Wij verzorgen een leuke gezellige les met oog voor persoonlijk succes. Bij ons leer jij meteen spelen en dit geldt voor jong en oud. Natuurlijk mag je ook optreden tijdens een van onze voorspeelmomenten. Viool is een instrument dat bij veel stijlen inzetbaar is. Denk naast de klassieke muziek maar aan volksmuziek, tango, jazz (manouche) en Oost-Europese muziek. Daarbij is het een instrument waar je goed je emoties in kwijt kan, doordat het dicht bij de menselijke stem ligt. Beginnen met vioolspelen? Kom lessen volgen en in een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Op zondagen geven wij naast vioolles ook celloles! Neem gerust contact op als je graag cello wil leren spelen. 

Je bent bij ons altijd welkom voor een gratis proefles, bekijk onderstaand alvast onze docent(en) viool, je vind meer info door op de foto te klikken. Neem vooral contact met ons op bij interesse in vioolles!