De leukste vioolles van de regio Eindhoven
De leukste vioolles van de regio Eindhoven
Wij geven vioollessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Vioolles

Vioolles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Wij verzorgen een leuke gezellige les met oog voor persoonlijk succes. Bij ons leer jij meteen spelen en dit geldt voor jong en oud. Natuurlijk mag je ook optreden tijdens een van onze voorspeelmomenten. Viool is een instrument dat bij veel stijlen inzetbaar is. Denk naast de klassieke muziek maar aan volksmuziek, tango, jazz (manouche) en Oost-Europese muziek. Daarbij is het een instrument waar je goed je emoties in kwijt kan, doordat het dicht bij de menselijke stem ligt. Beginnen met vioolspelen? Kom lessen volgen en in een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Op zondagen geven wij naast vioolles ook celloles! Neem gerust contact op als je graag cello wil leren spelen. 

Je bent bij ons altijd welkom voor een gratis proefles, bekijk onderstaand alvast onze docent(en) viool, je vind meer info door op de foto te klikken. Neem vooral contact met ons op bij interesse in vioolles!