De leukste theaterles van de regio Eindhoven
De leukste theaterles van de regio Eindhoven
Wij geven theaterlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Theaterles

Welkom op de pagina voor theaterles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

Ken jij de slechterik in jezelf al? Heb je je al eens gedragen als een trotse koning, een gemene stiefmoeder of verleidelijke Don Juan? Ontdek nieuwe kanten van jezelf bij MijnTheaterles.nl! Theater is niet alleen gezellig en inspirerend, maar ook een heel leuke manier om jezelf te ontdekken en te verrijken. Of je nu een toneelstuk wilt leren opvoeren, of wilt leren omgaan met lastige situaties: wij reiken je theatertechnieken aan waarmee je je grenzen leert verleggen. MijnTheaterles biedt verschillende soorten theaterlessen voor alle doelgroepen. Deze zijn in groepen te volgen, maar we bieden ook privélessen (maatwerk). Na elke periode zijn er presentaties van wat we hebben geleerd. Gordijnen open, lichten aan: actie!

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in theaterles!