De leukste theaterles van de regio Eindhoven
De leukste theaterles van de regio Eindhoven
Wij geven theaterlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Theaterles

Muziekles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Ken jij de slechterik in jezelf al? Heb je je al eens gedragen als een trotse koning, een gemene stiefmoeder of verleidelijke Don Juan? Ontdek nieuwe kanten van jezelf bij MijnTheaterles.nl! Theater is niet alleen gezellig en inspirerend, maar ook een heel leuke manier om jezelf te ontdekken en te verrijken. Of je nu een toneelstuk wilt leren opvoeren, of wilt leren omgaan met lastige situaties: wij reiken je theatertechnieken aan waarmee je je grenzen leert verleggen. MijnTheaterles biedt verschillende soorten theaterlessen voor alle doelgroepen. Deze zijn in groepen te volgen, maar we bieden ook privélessen (maatwerk). Na elke periode zijn er presentaties van wat we hebben geleerd. Gordijnen open, lichten aan: actie!

Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in theaterles!