De leukste studioles van de regio Eindhoven
De leukste studioles van de regio Eindhoven
Wij geven studiolessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Studioles

Studioles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Onze docent komt naar je toe! De studioles kan bij ons op locatie 1e Wilakkersstraat 39 plaatsvinden, maar bij je thuis met je eigen materiaal is ook mogelijk. Je kan thuis les volgen in Eindhoven, in de nabije omgeving van Eindhoven kan dit in overleg afhankelijk van de afstand. 

De studioles wordt gegeven via één productiesysteem, namelijk Cubase. Toch is dit geen beperking want alle systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Cubase, Reason en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'. Waar wij vooral op trainen zijn je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan je leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen. Wil je leren produceren, kom dan een gratis proefles volgen! Wij hebben snelle plaatsing, het hele jaar door. Je hoeft dus niet tot september te wachten om met muziekles te beginnen! Heb je onze docentenpagina al gezien? Hier kan je al onze docenten bekijken. Onderstaand zie je de studiodocenten afgebeeld, klik op hun foto voor meer informatie!