De leukste studioles van de regio Eindhoven
De leukste studioles van de regio Eindhoven
Wij geven studiolessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Studioles

Welkom op de pagina voor studioles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

Onze docent komt naar je toe! De studioles kan bij ons op locatie 1e Wilakkersstraat 39 plaatsvinden, maar bij je thuis met je eigen materiaal is ook mogelijk. De proefles is altijd op onze locatie. Je kan thuis les volgen in Eindhoven, in de nabije omgeving van Eindhoven in overleg afhankelijk van de afstand. 

MijnStudioles wordt gegeven via één productiesysteem, namelijk Cubase. Toch is dit geen beperking want alle systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Cubase, Reason en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'. Waar wij vooral op trainen zijn je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan je leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen. Kom je een proefles studio volgen?Wij hebben snelle plaatsing, het hele jaar door. Je hoeft dus niet tot september te wachten om met muziekles te beginnen! Heb je onze docentenpagina al gezien? Hier kan je al onze docenten bekijken. Onderstaand zie je de studiodocenten afgebeeld, klik op hun foto voor meer informatie!