De leukste studioles van de regio Eindhoven
De leukste studioles van de regio Eindhoven
Wij geven studiolessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Studioles

Studioles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Onze docent komt naar je toe! De studioles kan bij ons op locatie 1e Wilakkersstraat 39 plaatsvinden, maar bij je thuis met je eigen materiaal is ook mogelijk. Je kan thuis les volgen in Eindhoven, in de nabije omgeving van Eindhoven kan dit in overleg afhankelijk van de afstand. 

De studioles wordt gegeven via één productiesysteem, namelijk Cubase. Toch is dit geen beperking want alle systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Cubase, Reason en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'. Waar wij vooral op trainen zijn je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan je leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen. Wil je leren produceren, kom dan een gratis proefles volgen! Wij hebben snelle plaatsing, het hele jaar door. Je hoeft dus niet tot september te wachten om met muziekles te beginnen! Heb je onze docentenpagina al gezien? Hier kan je al onze docenten bekijken. Onderstaand zie je de studiodocenten afgebeeld, klik op hun foto voor meer informatie!