De leukste saxofoonles van de regio Eindhoven
De leukste saxofoonles van de regio Eindhoven
Wij geven saxofoonlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Saxofoonles

Saxofoonles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

We beginnen met blaastechniek en je leert noten lezen en akkoorden schema's lezen, zodat jij succes kan ervaren op jouw saxofoon. Een stukje kracht en conditie komt er al snel aan te pas. Je kunt al best jong beginnen met saxofoon spelen en hoe meer je oefent, des te mooier dat het gaat klinken! De gevorderde spelers kunnen leren improviseren, lekker over een jazz schema spelen of scheuren over een rocknummer. Misschien heb je een voorbeeld en kun je samen met onze docent uitzoeken wat de interpretatie is van de speler! Je bent van harte welkom om een proefles te komen volgen! De saxofoon is een heel gaaf instrument en ook nog eens makkelijk mee te nemen! Leer onze docent(en) alvast kennen door onderstaand op het profiel te klikken.