De leukste saxofoonles van de regio Eindhoven
De leukste saxofoonles van de regio Eindhoven
Wij geven saxofoonlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Saxofoonles

Welkom op de pagina voor saxofoonles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

We beginnen met blaastechniek en je leert noten lezen en akkoorden schema's lezen, zodat jij succes kan ervaren op jouw saxofoon. Een stukje kracht en conditie komt er al snel aan te pas. Je kunt al best jong beginnen met saxofoon spelen en hoe meer je oefent, des te mooier dat het gaat klinken! De gevorderde spelers kunnen leren improviseren, lekker over een jazz schema spelen of scheuren over een rocknummer. Misschien heb je een voorbeeld en kun je samen met onze docent uitzoeken wat de interpretatie is van de speler! Je bent van harte welkom om een proefles te komen volgen! De saxofoon is een heel gaaf instrument en ook nog eens makkelijk mee te nemen! Leer onze docent(en) alvast kennen door onderstaand op het profiel te klikken.