De leukste pianoles van de regio Eindhoven
De leukste pianoles van de regio Eindhoven
Wij geven pianolessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Pianoles

Pianoles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Welkom op de pagina voor de leukste pianoles in Eindhoven, Nuenen en Geldrop. Voor pianoles hebben we veel mogelijkheden bij MijnMuziekles. Op bijna alle locaties waar we lesgeven wordt ook pianoles gegeven. We hebben verschillende pianisten in huis die gespecialiseerd zijn in diverse stijlen zoals klassiek, pop & jazz.

Tijdens de lessen houden we rekening met jouw wensen. Weet je al precies wat je wil? Geef dit dan gerust aan, zo kunnen we jou bij de docent plaatsen die het best op je wensen aansluit. Tijdens de les gaan we ook aan de slag met het leren van noten. Wil je graag piano met zang combineren? Dat kan! Wij hebben verschillende docenten die zowel zang- als pianoles geven. 


Beginner
Leuk, je wil de eerste stappen zetten om piano te leren spelen! Een methodeboekje zal leidraad geven tijdens de lessen. Wil je een specifiek nummer leren? Geef het dan vooral aan bij je docent! Wij hebben veel docenten die jou een goede basis op de piano kunnen leren. Kom je een gratis en vrijblijvende proefles volgen?

Gevorderd
Ook als je al (ruime) ervaring op de piano hebt, kan je bij ons terecht. We hebben docenten met verschillende expertises. Als je al duidelijk weet wat je graag wil leren dan horen wij dat heel graag, zo kunnen we jou bij de juiste docent plaatsen.

Kinderen
Met pianoles kan je al jong beginnen, vanaf ongeveer 4 jaar. Belangrijk is dat de (digitale) piano die je thuis gebruik om te oefenen een gewogen klavier heeft en 88 aanslaggevoelige toetsen heeft. Voor jonge kinderen waarvoor privéles nog iets te hoog gegrepen is hebben we ook groepslessen muziekbeleving voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud.

Jongeren/Volwassenen
Alle leeftijden kunnen bij ons terecht voor pianoles! Of je net begint of al ervaring hebt, wij kunnen de lessen voor jou verzorgen. Belangrijk is dat je plezier hebt tijdens het spelen van piano, dat het ontspant en dat je leert wat jij wil leren op de manier die voor jou het prettigst is.