De leukste percussieles van de regio Eindhoven
De leukste percussieles van de regio Eindhoven
Wij geven percussielessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Percussieles

Welkom op de pagina voor percussieles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

Heb je interesse in percussie, bijvoorbeeld djembé, cajon of conga? Percussie is laagdrempelig, maar kan zeker op hoog niveau beoefend worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en doelen!

Er is veel mogelijk met percussie door de verschillende instrumenten. Wil je deze instrumenten ontdekken of heb je al een voorkeur? We horen het graag! Je kan percussieles volgen op verschillende locaties in Eindhoven. 

Beginners
Onze docent kan jou begeleiden naar je eerste ritme op een percussie-instrument. Kom gerust een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt!

Gevorderden
Wij hebben docenten met veel ervaring, en horen graag wat jouw wensen zijn zodat we je bij de juiste docent kunnen plaatsen. Deze docent zal jou begeleiden naar je doel!