De leukste percussieles van de regio Eindhoven
De leukste percussieles van de regio Eindhoven
Wij geven percussielessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Percussieles

Percussie op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Heb je interesse in percussie, bijvoorbeeld djembé, cajon of conga? Percussie is laagdrempelig, maar kan zeker op hoog niveau beoefend worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en doelen!

Er is veel mogelijk met percussie door de verschillende instrumenten. Wil je deze instrumenten ontdekken of heb je al een voorkeur? We horen het graag! Je kan percussieles volgen op verschillende locaties in Eindhoven. 

Beginners
Onze docent kan jou begeleiden naar je eerste ritme op een percussie-instrument. Kom gerust een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt!

Gevorderden
Wij hebben docenten met veel ervaring, en horen graag wat jouw wensen zijn zodat we je bij de juiste docent kunnen plaatsen. Deze docent zal jou begeleiden naar je doel!