De leukste percussieles van de regio Eindhoven
De leukste percussieles van de regio Eindhoven
Wij geven percussielessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Percussieles

Percussie op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Heb je interesse in percussie, bijvoorbeeld djembé, cajon of conga? Percussie is laagdrempelig, maar kan zeker op hoog niveau beoefend worden. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en doelen!

Er is veel mogelijk met percussie door de verschillende instrumenten. Wil je deze instrumenten ontdekken of heb je al een voorkeur? We horen het graag! Je kan percussieles volgen op verschillende locaties in Eindhoven. 

Beginners
Onze docent kan jou begeleiden naar je eerste ritme op een percussie-instrument. Kom gerust een gratis proefles volgen om te kijken of je het leuk vindt!

Gevorderden
Wij hebben docenten met veel ervaring, en horen graag wat jouw wensen zijn zodat we je bij de juiste docent kunnen plaatsen. Deze docent zal jou begeleiden naar je doel!