De leukste Online muziekles van de regio Eindhoven
De leukste Online muziekles van de regio Eindhoven
Wij geven online muziekles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Online muziekles

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona geven we nu muziekles via beeldbellen, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan!

Onze docenten maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien. Muziekles op deze manier is anders dan les op de locatie, het grootste verschil is dat samenspelen helaas niet mogelijk is. Toch zijn we ontzettend blij met de mogelijkheid om de lessen op deze manier door te laten gaan, we krijgen ontzettend veel positieve reacties van leerlingen en docenten. 

We raden je aan om een computer te gebruiken voor de lessen. Als dit niet mogelijk is dan kan het ook via een tablet of telefoon. Als je een computer met geluidskaart hebt dan is het mogelijk om betere geluidskwaliteit te creëren. Het werken met een headset kan ook helpen voor beter geluid. Is de leerling jonger dan 18 jaar dan adviseren we je om als ouder aanwezig te zijn in dezelfde ruimte. Bij jonge kinderen is het fijn als de ouder ook wat helpt met de techniek van het videobellen en eventueel uitleggen van de instructies die de docent geeft.

Je kan bij ons muziekles volgen via een abonnement of een 5-rittenkaart. Neem gerust contact met ons op als je interesse hebt in online muziekles!