De leukste keyboardles van de regio Eindhoven
De leukste keyboardles van de regio Eindhoven
Wij geven keyboardlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Keyboardles

Keyboardles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Een keyboard is een erg veelzijdig instrument! Je speelt met je linkerhand akkoorden en met je rechterhand de melodie, en op je keyboard kan je veel verschillende instrumenten en stijlen kiezen. Een keyboard is makkelijker mee te nemen dan een piano. Weet je niet zeker of je liever piano- of keyboardles volgt? Kom dan een gratis proefles volgen en overleg met de docent!

Weet je al wat je graag zou willen leren? Muzieknoten, akkoorden, op gevoel spelen, het is allemaal mogelijk. We hebben een ruim aanbod in docenten, we horen het graag als je een voorkeur hebt voor een van onze docenten. Keyboardles geven we op verschillende locaties in Eindhoven, Nuenen en Geldrop.

Beginner
Leuk dat je gaat beginnen met keyboardles! Misschien heb je al een lied in gedachten dat je graag zou kunnen spelen, geef dit dan vooral bij de docent aan. In een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Gevorderd
Je hebt al ervaring met het spelen van keyboard en wil je techniek aanscherpen, een nieuwe stijl leren, theoretische onderbouwing, of je hebt een ander doel? Laat het ons weten, wij plaatsen jou dan bij de docent die het beste bij je past.

Kinderen
Het is mogelijk om jong te beginnen met keyboardlessen. Het verschilt natuurlijk per kind, maar we geven keyboardles vanaf ongeveer 4 jaar.

Jongeren/Volwassenen
Keyboard spelen is voor alle leeftijden! Ook in een band ben jij een goede toevoeging omdat de mogelijkheden op een keyboard erg veelzijdig zijn. Zien we jou binnenkort?