De leukste keyboardles van de regio Eindhoven
De leukste keyboardles van de regio Eindhoven
Wij geven keyboardlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Keyboardles

Keyboardles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Een keyboard is een erg veelzijdig instrument! Je speelt met je linkerhand akkoorden en met je rechterhand de melodie, en op je keyboard kan je veel verschillende instrumenten en stijlen kiezen. Een keyboard is makkelijker mee te nemen dan een piano. Weet je niet zeker of je liever piano- of keyboardles volgt? Kom dan een gratis proefles volgen en overleg met de docent!

Weet je al wat je graag zou willen leren? Muzieknoten, akkoorden, op gevoel spelen, het is allemaal mogelijk. We hebben een ruim aanbod in docenten, we horen het graag als je een voorkeur hebt voor een van onze docenten. Keyboardles geven we op verschillende locaties in Eindhoven, Nuenen en Geldrop.

Beginner
Leuk dat je gaat beginnen met keyboardles! Misschien heb je al een lied in gedachten dat je graag zou kunnen spelen, geef dit dan vooral bij de docent aan. In een mum van tijd speel jij je eerste liedje!

Gevorderd
Je hebt al ervaring met het spelen van keyboard en wil je techniek aanscherpen, een nieuwe stijl leren, theoretische onderbouwing, of je hebt een ander doel? Laat het ons weten, wij plaatsen jou dan bij de docent die het beste bij je past.

Kinderen
Het is mogelijk om jong te beginnen met keyboardlessen. Het verschilt natuurlijk per kind, maar we geven keyboardles vanaf ongeveer 4 jaar.

Jongeren/Volwassenen
Keyboard spelen is voor alle leeftijden! Ook in een band ben jij een goede toevoeging omdat de mogelijkheden op een keyboard erg veelzijdig zijn. Zien we jou binnenkort?