De leukste gitaarlessen van regio Eindhoven!
De leukste gitaarlessen van regio Eindhoven!
Wij geven gitaarles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden

Gitaarles

Gitaarles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Bij MijnMuziekles ben je op de juiste plek! Onderstaand zie je ons ruime aanbod aan gitaardocenten, we hebben altijd wel iemand die bij jouw wensen en doelen past. Of je nou muzieknoten of tabs wil leren lezen, of je wil verdiepen in een stijl zoals pop, rock, metal, klassiek, fingerpicking, jazz, blues of country. We geven zowel akoestische als elektrische gitaarlessen.

Wij geven gitaarlessen op alle dagen van de week. Van maandag t/m vrijdag hebben we in de middag en avond mogelijkheden, en op zaterdag en zondag in de ochtend en de middag. Gitaarles kan je bij ons volgen op meerdere locaties in Eindhoven, Geldrop en Nuenen. Lijkt het je tof om op te treden? Meerdere keren per jaar organiseren wij leerlingoptredens waar je aan mee kan doen! Je kan het hele jaar door starten met gitaarlessen en na 3 maanden hanteren wij een korte opzegtermijn van 1 maand! Beginner
Nog geen ervaring op de gitaar? Leuk! Voor zowel akoestische als elektrische gitaar kunnen wij jou de juiste basis bieden. Mocht je al precies weten wat je graag wil bereiken of welke muziekstijl je graag zou spelen, geef dit dan vooral aan zodat we jou bij een gitaardocent kunnen plaatsen die hier goed mee uit de voeten kan.

Gevorderd
Je kan goed uit de voeten op de gitaar en je wil jezelf nog verbeteren? Bijvoorbeeld om meer progressie te boeken, een nieuwe stijl te ontdekken, je techniek aan te scherpen of gewoon om verder te gaan waar je gebleven was. Wij horen graag wat je niveau is, en wat je graag zou willen leren. We hebben een grote keuze in professionele gitaristen die jou perfect kunnen helpen naar je gewenste resultaat. Het is ook mogelijk om lessen te volgen ter voorbereiding op een toelating voor een muzikale opleiding.

Kinderen
Kinderen kunnen al jong beginnen met gitaarles, vanaf 5 jaar. Meestal wordt bij jonge kinderen een methode gebruikt als leidraad voor de lessen. Natuurlijk kunnen ze ook liedjes die ze zelf graag willen spelen leren tijdens de gitaarles. We hebben voor jonge kinderen ook een groepsles muziekbeleving van 3 tot 6 jaar wat goed is als aanloop naar individuele muzieklessen.

Jongeren/Volwassenen
Gitaarles is voor iedereen! Te oud ben je nooit om gitaarles te volgen, ongeacht je niveau. Volg vooral een proefles om te kijken of het iets voor je is. Wij vinden het belangrijk dat je plezier maakt en ontspanning vindt in het bespelen van de gitaar. Wij hebben geen verplichte methodes of examens, je mag zelf aangeven welke manier van les je het prettigst vindt.