De leukste gitaarlessen van regio Eindhoven!
De leukste gitaarlessen van regio Eindhoven!
Wij geven gitaarles aan beginners en gevorderden van alle leeftijden

Gitaarles

Jong of oud, beginner of gevorderd? Iedereen zit goed op zijn plek bij MijnMuziekles! Door ons grote aanbod in gitaardocenten hebben wij altijd iemand in huis die bij jouw wensen en doelen past. Wij geven 6 dagen per week gitaarles. Het is bij ons mogelijk om van maandag t/m vrijdag in de middag en avond gitaarles te volgen, en op zaterdag in de ochtend of middag. Wij hebben een meerdere locaties in Eindhoven, Geldrop en Nuenen. Bekijk ze hier

Geef vooral bij ons aan wat je wil leren. Wij zorgen ervoor dat jij je muzikale doel bereikt, wat dit doel ook is. Misschien wil je graag ‘stairway to heaven’ leren spelen, liedjes voor bij het kampvuur of een stevig metalnummer. Of wil je liever muzieknoten of tabs leren lezen en op gevoel kunnen spelen? Misschien heb je al een stijl in gedachten, zoals jazz, metal, rock, pop, klassiek, finger picking, blues, country. Wij geven zowel elektrische gitaarles als akoestische gitaarles. 

Een gitaar is eenvoudig mee te nemen waardoor je overal kan oefenen en samen spelen. De mogelijkheden van een gitaar zijn eindeloos! Als je bij ons gitaarles volgt kan je al snel je favoriete liedje meespelen. Ook organiseren wij meerdere voorspeeldagen per jaar, waar je op een echt podium een nummer solo, duo, of met een band mag spelen, ongeacht je niveau. Het is bij ons het hele jaar mogelijk om te starten met gitaarles en wij hebben een korte opzegtermijn van 1 maand. 

Zoals je onderstaand ziet, hebben we een ruim aanbod aan gitaardocenten. Klik gerust op hun profiel om ze alvast wat beter te leren kennen. Heb je een voorkeur voor een docent? Geef dit dan aan ons door. Je bent van harte welkom om gratis een proefles te komen volgen, klik rechtsboven de pagina op 'proefles' om het formulier in te vullen en tot ziens op onze muziekschool!