De leukste drumles van de regio Eindhoven
De leukste drumles van de regio Eindhoven
Wij geven drumlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Drumles

Welkom op de pagina voor drumles in Eindhoven.

Sinds maandag 16 maart 2020 geven we online muzieklessen. Door de uitbraak van Corona zijn we genoodzaakt om de muziekles op een andere manier dan normaal te geven, om voor zowel leerling als docent de veiligheid te garanderen. Heb je interesse in online, één op één muziekles van een muziekdocent? Vraag dan een proefles aan! We berekenen in deze periode geen inschrijfkosten.

Om online muziekles te kunnen volgen, is het belangrijk om de juiste software te downloaden. Onze docente maken gebruik van software die voor iedereen gratis beschikbaar is. Welke software gebruikt wordt is afhankelijk van de docent waarbij je muziekles volgt. De meeste docenten gebruiken Skype of Zoom, waarbij je elkaar kan horen en zien.

 

Is lekker losgaan op een drumstel echt iets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je specifieke wensen of wil je ‘gewoon’ leren drummen, je kan altijd bij ons terecht. Onze docenten zijn erg flexibel ingesteld en geven de lessen graag op de manier die voor jou het fijnst is. Heb je een voorkeur voor een van onze docenten? Laat het dan gerust weten, je volgt dan de proefles bij de docent die het beste bij jou past.

Wij geven op zowel akoestische als elektrische drumstellen de leukste drumlessen van Eindhoven! Heb je nog geen drumstel? Kies dan voor les op het type drumstel dat je ook thuis neer gaat zetten. Akoestisch is de meest ‘echte’ drumbeleving, elektronisch zorgt ervoor dat je geen ruzie krijgt met de buren! Ook voor elektronische drums zijn erg professionele sets aan te schaffen die jou toch een hele goede beleving op het drumstel geven.

Beginners
Als je begint kan je al snel een nummer meespelen op je drumstel! Je gaat aan de slag met drumnoten, en het meespelen van liedjes. Al snel kan jij meedoen met een van onze leerlingoptredens!

Gevorderden
Je hebt al ruime ervaring op drums, misschien heb je ook al eerder les gehad. Heb je specifieke doelen of wensen? We horen het graag, want onze docenten hebben ieder hun eigen specialiteit.

Kinderen
Het is bij drumles mogelijk om al jong te starten, vanaf ongeveer 6 jaar. Belangrijk is om thuis goed te kunnen oefenen op een echt drumstel, zo ga je vooruit en blijft het leuk. Drums zijn natuurlijk heel cool en je kan je er helemaal op uitleven!

Jongeren/Volwassenen
Te oud om te starten met drumles? Echt niet! Meerdere leerlingen gingen jou voor en zijn met succes gestart met het volgen van drumles, of ze nou 18 of 65 waren. Er is geen beter moment om te starten dan nu! Je kan bij ons snel geplaatst worden. Kom jij een gratis proefles volgen?