De leukste drumles van de regio Eindhoven
De leukste drumles van de regio Eindhoven
Wij geven drumlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Drumles

Drumles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Op onze locaties wordt op een verantwoorde manier muziekles gegeven. De leerling wacht buiten voor de les en wordt daar door de docent opgehaald. We vragen je om voor de les je handen te wassen en thuis te blijven bij klachten die gerelateerd kunnen zijn aan corona. In het geval dat je klachten hebt en dit op tijd bij de docent meldt, kan je de les online volgen via videobellen. Als de docent klachten heeft zal de les ook online zijn. Op onze locaties 1e Wilakkersstraat en Heezerweg is in elke ruimte een plexiglas scherm aanwezig.  

--------------------------------------------------------------

Is lekker losgaan op een drumstel echt iets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je specifieke wensen of wil je ‘gewoon’ leren drummen, je kan altijd bij ons terecht. Onze docenten zijn erg flexibel ingesteld en geven de lessen graag op de manier die voor jou het fijnst is. Heb je een voorkeur voor een van onze docenten? Laat het dan gerust weten, je volgt dan de proefles bij de docent die het beste bij jou past.

Wij geven op zowel akoestische als elektrische drumstellen de leukste drumlessen van Eindhoven! Heb je nog geen drumstel? Kies dan voor les op het type drumstel dat je ook thuis neer gaat zetten. Akoestisch is de meest ‘echte’ drumbeleving, elektronisch zorgt ervoor dat je geen ruzie krijgt met de buren! Ook voor elektronische drums zijn erg professionele sets aan te schaffen die jou toch een hele goede beleving op het drumstel geven.

Beginners
Als je begint kan je al snel een nummer meespelen op je drumstel! Je gaat aan de slag met drumnoten, en het meespelen van liedjes. Al snel kan jij meedoen met een van onze leerlingoptredens!

Gevorderden
Je hebt al ruime ervaring op drums, misschien heb je ook al eerder les gehad. Heb je specifieke doelen of wensen? We horen het graag, want onze docenten hebben ieder hun eigen specialiteit.

Kinderen
Het is bij drumles mogelijk om al jong te starten, vanaf ongeveer 6 jaar. Belangrijk is om thuis goed te kunnen oefenen op een echt drumstel, zo ga je vooruit en blijft het leuk. Drums zijn natuurlijk heel cool en je kan je er helemaal op uitleven!

Jongeren/Volwassenen
Te oud om te starten met drumles? Echt niet! Meerdere leerlingen gingen jou voor en zijn met succes gestart met het volgen van drumles, of ze nou 18 of 65 waren. Er is geen beter moment om te starten dan nu! Je kan bij ons snel geplaatst worden. Kom jij een gratis proefles volgen?