De leukste drumles van de regio Eindhoven
De leukste drumles van de regio Eindhoven
Wij geven drumlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Drumles

Is lekker losgaan op een drumstel is echt iets voor jou? Beginnende tot gevorderde drummers zijn welkom, je kunt bij je docent aangeven wat je het liefst zou leren op je drumstel. Drumnoten, liedjes meespelen, improviseren of je drumstel stemmen? Onze docenten zijn erg flexibel ingesteld en vormen de lessen graag rond jouw doelen en wensen. Je hebt de keuze uit akoestische en elektrische drumlessen. Het handigste is om het type te kiezen wat je ook thuis gaat neerzetten. Wil je zelf bepalen hoeveel de mensen om je heen kunnen meeluisteren? Kies dan voor elektrisch. Luisteren jouw buren naar jouw drumsolo of ze willen of niet? Akoestisch!

Met drums in een band spelen is ontzettend leuk en leerzaam, je kan dit een keer uitproberen op een van onze voorspeeldagen, samen met andere leerlingen. Volg gerust een gratis proefles drummen bij een van onze inspirerende docenten! Wij geven drumles in Eindhoven en Geldrop. 

Een drumstel neem je natuurlijk niet heel makkelijk overal mee naar toe... maar je stokken wel! Als je wil, kan je overal oefenen met drummen. Tikken op een tafel met je vingers, oefenen op een drumpad of tijdens je vakantie op de oude camping-pannenset van je ouders!

Natuurlijk hebben we hele coole drumdocenten! Je ziet hier onder een aantal foto's waar je op kan klikken. Heb jij een voorkeur voor een van de docenten? Laat het gerust weten!