De leukste drumles van de regio Eindhoven
De leukste drumles van de regio Eindhoven
Wij geven drumlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Drumles

Drumles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Is lekker losgaan op een drumstel echt iets voor jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb je specifieke wensen of wil je ‘gewoon’ leren drummen, je kan altijd bij ons terecht. Onze docenten zijn erg flexibel ingesteld en geven de lessen graag op de manier die voor jou het fijnst is. Heb je een voorkeur voor een van onze docenten? Laat het dan gerust weten, je volgt dan de proefles bij de docent die het beste bij jou past.

Wij geven op zowel akoestische als elektrische drumstellen de leukste drumlessen van Eindhoven! Heb je nog geen drumstel? Kies dan voor les op het type drumstel dat je ook thuis neer gaat zetten. Akoestisch is de meest ‘echte’ drumbeleving, elektronisch zorgt ervoor dat je geen ruzie krijgt met de buren! Ook voor elektronische drums zijn erg professionele sets aan te schaffen die jou toch een hele goede beleving op het drumstel geven.

Beginners
Als je begint kan je al snel een nummer meespelen op je drumstel! Je gaat aan de slag met drumnoten, en het meespelen van liedjes. Al snel kan jij meedoen met een van onze leerlingoptredens!

Gevorderden
Je hebt al ruime ervaring op drums, misschien heb je ook al eerder les gehad. Heb je specifieke doelen of wensen? We horen het graag, want onze docenten hebben ieder hun eigen specialiteit.

Kinderen
Het is bij drumles mogelijk om al jong te starten, vanaf ongeveer 6 jaar. Belangrijk is om thuis goed te kunnen oefenen op een echt drumstel, zo ga je vooruit en blijft het leuk. Drums zijn natuurlijk heel cool en je kan je er helemaal op uitleven!

Jongeren/Volwassenen
Te oud om te starten met drumles? Echt niet! Meerdere leerlingen gingen jou voor en zijn met succes gestart met het volgen van drumles, of ze nou 18 of 65 waren. Er is geen beter moment om te starten dan nu! Je kan bij ons snel geplaatst worden. Kom jij een gratis proefles volgen?