De leukste DJles van van de regio Eindhoven
De leukste DJles van van de regio Eindhoven
Wij geven DJlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Djles

Wil jij een DJ zijn? Altijd al willen draaien op een feest of in een club? Iedereen kan het leren van jong tot oud, alleen of samen met iemand anders. Tijdens de les leer je ‘beatmixen’, 2 liedjes samen laten lopen. Later leer je ook om mooie muzikale overgangen te creëren. Onze docenten zijn professionele DJ’s die jou alle skills kunnen leren!

We organiseren meerdere optredens per jaar voor onze DJ-leerlingen. Onze docenten begeleiden je naar dit optreden toe als je meedoet. Beginners en gevorderden kunnen terecht bij MijnMuziekles.

Wij geven les op de set Pioneer XDJ-RX! Dit is een alles in één console, een van de populairste van dit moment. Het minimale wat je thuis nodig heb is een usb-controller met bijvoorbeeld tractor-software die je aansluit op een laptop. Je kan ook tijdens de proefles aan de docent vragen wat het beste is om te kopen.

Bekijk onderstaand alvast onze DJ docenten en klik gerust op hun foto voor meer informatie. Je mag een gratis en vrijblijvend een proefles volgen. Hopelijk zien we jou snel!