De leukste basgitaarles van de regio Eindhoven
De leukste basgitaarles van de regio Eindhoven
Wij geven basgitaarlessen aan beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Basgitaarles

Basgitaarles op locatie volgens RIVM richtlijnen (1.5 meter afstand)
Vanaf maandag 25 mei opent MijnMuziekles haar deuren weer! We hebben toestemming van het RIVM om weer 1 op 1 muziekles te geven op onze locaties Heezerweg en 1e Wilakkersstraat. We vinden het geweldig dat we onze leerlingen weer kunnen verwelkomen en hopelijk hebben jullie er ook zin in! Voor overige locaties hopen we binnenkort ook duidelijkheid te hebben.

Afgelopen periode hebben we online muzieklessen gegeven i.v.m. de uitbraak van corona. We kunnen vanaf 25 mei weer op een verantwoorde manier les geven op locatie. De leerling wacht buiten (onder de overkapping) en wordt door de docent opgehaald voor de les. In het lokaal is een plexiglas scherm geplaatst en er wordt ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar gehouden. 

--------------------------------------------------------------

Heb je al ervaring op de basgitaar of zou je graag beginnen met lessen? Dan ben je aan het juiste adres! Als bassist ben jij de koppeling tussen de drums en de andere band-instrumenten, omdat je zowel de tonen als het ritme speelt. Je bent de stuwende kracht in de band en geeft richting aan de muziek. Haal je de bas weg, dan mis je het dansbare gevoel en daardoor ben je absoluut onmisbaar in een band!

Wij hebben ruime keuze in basgitaardocenten, en geven deze lessen op verschillende locaties in Eindhoven, Geldrop en Nuenen. Je kan snel worden geplaatst, het is namelijk het hele jaar mogelijk om te starten. Wanneer je begint volg je eerst een gratis proefles ter kennismaking, daarna mag je beslissen of je blijft en met welke duur en frequentie je les wil hebben. Podiumervaring kan je ook opdoen bij ons, wij organiseren meerdere keren per jaar leerlingoptredens!Beginner
Super dat je wil beginnen met het spelen van basgitaar! Je hoeft geen ervaring te hebben om al snel plezier te maken op de basgitaar. In je eerste les zou je al een song mee kunnen spelen en langzaam krijg je meer speelconditie en leer je basistechnieken. Mocht je al weten wat je graag wil leren qua techniek of stijl, geef dit dan vooral aan zodat we jou kunnen plaatsen bij de docent die het beste bij je past. Het is niet noodzakelijk om te starten met noten lezen, maar als je dit graag wil leren dan kan dat natuurlijk wel!

Gevorderd
Heb je specifieke wensen, geef dit dan vooral bij onze docent aan! Zeker als je een bepaalde techniek zou willen leren zoals slappen, fingerstyle, palm muting, left hand muting, hammer on & pull off. Wil je graag leren om goed te functioneren in een band of aan je improvisatieskills werken, dan hebben wij verschillende professionele muzikanten die jou perfect naar je doelen kunnen begeleiden. Ook als je jezelf wil voorbereiden op een muzikale opleiding kun je bij ons terecht.

Kinderen
Ook voor kinderen is basgitaarles zeer geschikt, wij adviseren wel om op z'n vroegst te starten vanaf 8 jaar. Dit heeft vooral te maken met de sterkte en grootte van de vingers in combinatie met de zware dikke snaren op de basgitaar. Voor de echt jonge kinderen hebben wij ook groepslessen muziekbeleving van 3 t/m 6 jaar.

Jongeren/Volwassenen
Wij geven ook basgitaarlessen aan jongeren en volwassenen. Wij richten de lessen zo in dat je bereikt wat je graag wil bereiken, op de manier die voor jou het prettigst is. Wij maken geen gebruik van verplichte methodes of examens, als je een bepaalde methode wil volgen dan is dat natuurlijk wel mogelijk. Jouw plezier in het spelen van basgitaar is voor ons het belangrijkst!