fbpx

Muziekles

Bekijk hieronder ons aanbod in muzieklessen en vraag gerust een proefles aan!

Muziekschool in Eindhoven & Nuenen

Bij MijnMuziekles vinden wij het belangrijk dat je op de juiste plek zit. Leerlingen van alle leeftijden en niveaus kunnen bij ons terecht. We hebben ruime keuze in docenten én locaties in verschillende stadsdelen van Eindhoven, en op basisschool de Rietpluim in Nuenen.

Klik op de foto om te zien welke muzieklessen je kunt volgen op onderstaande locaties. Scroll verder op deze pagina voor meer algemene informatie!
Muziekles
Ben je op zoek naar muziekles? Dan ben je aan het juiste adres! Bij MijnMuziekles verzorgen wij muziekles voor alle leeftijden en niveaus. We hebben veel locaties, waardoor we altijd bij je in de buurt zitten. Ook hebben we verschillende docenten in huis met ieder hun eigen expertise, bekijk ze via de docentenpagina!

Het belangrijkste is dat jij plezier hebt tijdens het maken van muziek. Geef daarom vooral aan wat je graag zou willen leren en wat je verdere wensen zijn. We plaatsen jou met zorgvuldigheid op de juiste plek bij een docent die bij jou past en aansluit bij jouw verwachtingen. We stimuleren leerlingen om mee te doen aan de voorspeelmomenten maar het is natuurlijk niet verplicht. Vaak is het tijdens deze optredens ook mogelijk om mee te spelen in een band, een hele gave en leerzame ervaring!

Ben je een gevorderde of professionele muzikant? Ook dan kan je zeker bij ons terecht. Wij hebben docenten die jou begeleiden naar je doel, wat dit ook is. Dit kan bijvoorbeeld voorbereidend op een muzikale opleiding of auditie zijn, of hulp bij verdieping of verbreding van wat je al kan.

We geven méér dan alleen muziekles! Ook organiseren we regelmatig workshops voor particulieren, bedrijven en scholen. Zelfs je kinderfeestje is bij MijnMuziekles te vieren. Het is ook mogelijk om muziekles via Stichting Leergeld te volgen bij ons.