Muziekles

Bekijk hieronder ons aanbod in muzieklessen en vraag gerust een proefles aan!

Muziekschool
Bij MijnMuziekles vinden wij het belangrijk dat je op de juiste plek zit. We hebben ruime keuze in docenten én locaties in verschillende stadsdelen van Eindhoven, en in Geldrop en Nuenen. Geef vooral je voorkeuren bij ons aan wat betreft de locatie, het instrument, je ervaring en muzikale voorkeur. Heb je nog geen ervaring met een instrument? Geen probleem! Muzikanten van alle niveaus kunnen bij ons terecht. We helpen je ook graag op weg naar de toelating voor een muzikale opleiding!

Ook kan je deelnemen aan de voorspeeldagen en workshops die regelmatig voor leerlingen worden georganiseerd. Het is bij deze optredens ook vaak mogelijk om in een bandje mee te spelen, supergaaf! Geef vooral ook bij je docent aan wat je graag zou willen leren zodat je docent je hierin kan begeleiden.

Wij werken intensief samen met scholen en bso locaties (buitenschoolse opvang) waar verschillende activiteiten georganiseerd worden. Het is ook mogelijk om je bij ons aan te melden met gebruik van Stichting Leergeld. Je muzikale kinderfeestje kan je ook bij ons vieren!