• Instrumenten:
    • Draaitafels

  • Stijlen:
    • Dance
  • Overige:
    • Dinsdag
    • Locatie Heezerweg

Bram van Lankvelt

Hoe lang maak je al muziek? 
Ik ben begonnen met het draaien van commerciële muziek in 1995. In 2000 kwam daar hardstyle bij en daarnaast mix ik sinds 2008 ook house en electro. Sinds datzelfde jaar ook party en après-ski muziek in bijvoorbeeld Oostenrijk tijdens het wintersport seizoen.

Wat maakt jouw instrument zo leuk? 
Alle knoppen! Als kind vond ik dat al super leuk en dat is niet veranderd.

Welke instrumenten speel je nog meer? 
Vroeger heb ik trompet en keyboard gespeeld, maar daar doe ik nu niets meer mee. Dance muziek mixen is mijn passie! Nu met een usb stick, voorheen met cd’s en vroeger met platen.

Wat vind je het leukste aan lesgeven? 
De interactie met leerlingen.

Welke artiest/band geeft jou veel inspiratie? 
Vroeger is het begonnen met Charly Lownoise en Mental Theo. Nu zijn dat bijvoorbeeld Hardwell, Fedde Le Grand, Deepack, Isaac en Brennan Heard. 

Treed je zelf ook op? 
Ik treed nog wel op, maar is veel minder geworden sinds ik een dochter heb.

Wat is het beste concert dat je ooit gezien hebt? 
Oh, dat zijn er meerderen en eigenlijk festivals. Onderanderen Mysteryland, Decibel Outdoor, Wish Outdoor, 7th Sunday en Tomorrowland.

Wat is je favoriete nummer om te mixen/remixen? 
Moeilijk om te kiezen. Ik denk Faithless - Insomnia. Maar als je het morgen vraagt heb ik waarschijnlijk al weer een ander idee.

Hoe omschrijven anderen jou in drie woorden? 
Vriendelijk, enthousiast, oprecht.

Sinds welk jaar geef je les? 
2014

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken? 
Een ontmoeting met Hardwell en een wodka lemon. Maar je kunt me beter laten slapen, mijn dochter Kiki zorgt er al voor dat ik ’s nachts regelmatig wakker word gemaakt ;-)

Wat wil je verder nog over jezelf vertellen?
Dat ik uit Boekel kom en ik samen met Floor sinds 2015 een dochter heb, Kiki. Naast muziek heb ik het ook nodig om iedere week te sporten. Fitness om precies te zijn. Daarnaast maak ik graag abstracte acryl schilderijen. En kijk ik graag een leuke film of samen met Floor een goede Engelse of Scandinavische detective serie.  

Door mijn brede muzieksmaak, kennis en ervaring draai ik met veel liefde en plezier. Geef ik graag optredens op diverse feesten en festivals. Aan de hand van de programmering en in overleg met de organisatie wordt de muziekstijl voor de set bepaald. Naast zelf op het podium te staan vind ik het geweldig om les te geven. Ik ben thuis in meerdere genres en geef dan ook les in diverse muziekstijlen, maar zoals iedere docent heb ik ook mijn specialiteiten. Dit zijn hardstyle, house en electro, maar uiteindelijk bepaald de leerling zelf wat hij of zij het leukst vindt. Ik ben een enthousiast persoon, sociaal, vriendelijk en eerlijk. En heb veel geduld en met kinderen, maar natuurlijk ook met volwassenen. Leren draaien/beatmixen moet vooral leuk zijn. Het gaat niet alleen om de theorie en praktijk, maar ook om het plezier en de beleving. Zo geef ik ook les. Jij bepaalt wat je wil leren en vervolgens leer ik jou de technieken en theorie om jouw doel te bereiken.