Muziekles Geldrop

De leukste muzieklessen van Geldrop & omgeving!

Muziekles op 2 locaties in Geldrop
Bij MijnMuziekles vinden wij het belangrijk dat je op de juiste plek zit, bij een leuke docent en op een locatie bij je in de buurt! Naast muziekles voor alle niveaus organiseren we voorspeeldagen en workshops voor leerlingen. In Geldrop hebben we twee verschillende locaties, waarvan een op een basisschool. Wij werken samen met basisscholen en bso-locaties waarbij we lessen en workshops op locatie organiseren.

Hulst: Drum en percussie op woensdag en donderdag Basisschool de Ganzebloem: Gitaar, piano en keyboard op maandag, dinsdag & donderdag

Op onze locatie Hulst geeft docent Door drum en percussielessen. Het is ook mogelijk om duolessen te volgen, als je met een vriend/vriendin samen wil drummen. Bij interesse, neem vooral contact op zodat we een proefles kunnen plannen!

In samenwerking met Basisschool de Ganzebloem geven wij les op de school en zijn verschillende instrumentlessen te volgen bij onze docenten Simone, Merijn en Frank op maandag, dinsdag en donderdag in de middag en avond. Zit je op de BSO bij de Ganzebloem? Dan kan je je voor muziekles via de BSO aanmelden. Zit je niet op de BSO, dan kan je bij ons een gratis proefles plannen bij een van onze docenten. Vul het proeflesformulier in, te vinden rechtsboven op de website, en geef vooral ook je voorkeuren aan voor docent, instrument en locatie!

Workshops & Kinderfeestjes
Neem ook een kijkje bij onze workshops en kinderfeestjes! We hebben veel ervaring in het organiseren van educatieve programma's voor verschillende doelgroepen, waaronder bedrijven en scholen, en een muzikaal kinderfeestje kan je ook bij ons vieren.