Workshops & Kinderfeestjes

Samenwerken Orkest Bedrijven en Scholen

Doelgroep: Scholen | Vrijgezellen | Kinderfeestjes | Bedrijven
Aantal Personen: 8 tot maximaal 70 personen
Planning: In overleg en over het algemeen op zaterdag.
Prijs: Op aanvraag en afhankelijk van uw wensen

Iedereen kan wel geluid maken maar ... wist je ook dat professionele muzikanten door geluid te maken samen muziek maken? Het ligt allemaal binnen de samenwerking van losse componenten binnen de organisatie van een muziekstuk, vergelijkbaar met de duidelijke afspraken binnen jullie  bedrijf. Allemaal kleine opdrachten die er uiteindelijk voor zorgen dat er een prachtig geheel gaat klinken. Daar gaat deze workshop over!
 
Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop kan iedereen de rol krijgen die hij of zij wilt. De medewerkers van uw bedrijf worden een waar orkest of band … kan dat?!?! ... Nou, dat kan! Een geweldige ervaring om op een andere manier samen te werken en er elkaar eens te zien klungelen, aanmodderen en uiteindelijk succes te ervaren. Onze muzikanten zorgen ervoor dat uw medewerkers geweldig gaan klinken in het grotere geheel. Des te mooier de individuele klanken gaan klinken, des te mooier wordt het geheel.
 
Hoe werkt het?
De medewerkers worden per instrument op natuurlijke wijze geselecteerd en degene die overblijven of een beetje bang zijn om dit te doen kunnen zingen of percussie doen. Wij hebben een groot arrangement gemaakt van een muziekstuk en gaan van dit muziekstuk zoveel mogelijk in kleine stukjes instuderen. Na de individuele instructie van 30 minuten komen wij weer samen en zullen wij samen muziek gaan maken. Wij zijn erg benieuwd hoe uw bedrijf gaat klinken!
 
Een geweldige ervaring om samen met uw bedrijf een feel-good moment te beleven door samen muziek te maken!
 
Optioneel: Professionele video montage! Leuk om er nog eens aan te denken of de persoonlijke uitstraling van uw bedrijf te accentueren.