fbpx

Muziekles Eindhoven

De leukste muzieklessen van Eindhoven & omgeving!

In Eindhoven hebben we 9 verschillende locaties, deze kan je bekijken via onze locatiepagina in het menu. Op deze manier kan je muziekles volgen bij jou in de buurt! Geef je voorkeur voor een locatie aan op het proeflesformulier. Op onze hoofdlocaties in Stratum op de Heezerweg en 1e Wilakkersstraat zijn alle instrumenten te volgen, op de andere locaties hebben we ook meerdere instrumenten, vraag ons naar de mogelijkheden!

Locaties Eindhoven
Heezerweg 87, Stratum
1e Wilakkersstraat 39, Stratum
St. Adrianusstraat 64, Stratum
van Kinsbergenstraat, Woensel (drumles)
Cassandraplein 3, Woensel
Samarialaan 1a, Woensel
Heraultlaan 4, Woensel-Noord
Aldendriel 38, Gestel
Keverberg 5, Gestel

Als je wil starten mag je eerst een gratis proefles volgen. Het moment van de proefles wordt ook je vaste lesmoment wanneer je besluit om door te gaan. Rechtsboven op deze pagina vind je de knop ‘Proefles’ waarmee je deze aan kan vragen. Bij vragen mag je natuurlijk gerust contact met ons opnemen.

Wanneer je les volgt bij MijnMuziekles heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de voorspeeldagen en workshops die regelmatig voor leerlingen worden georganiseerd. Het is bij deze optredens ook vaak mogelijk om in een bandje mee te spelen, supergaaf! Geef vooral ook bij je docent aan wat je graag zou willen leren zodat je docent je hierin kan begeleiden.

Voor meer algemene informatie over onze muzieklessen, bekijk de home pagina via het menu rechtsboven in beeld.
Workshops & Kinderfeestjes
In Eindhoven en op locatie organiseren wij verschillende workshops en kinderfeestjes. Bekijk ze hieronder en neem contact met ons op over de mogelijkheden!
Overig aanbod Eindhoven
Het is bij ons ook mogelijk om een cadeaubon te kopen, waarbij je een les cadeau kan doen aan iemand die je een leuke muzikale ervaring gunt. Ook bieden we bandcoaching voor bestaande bands, of voor beginnende en gevorderde muzikanten die graag in een band zouden spelen. Scroll nog iets verder voor onze workshops en kinderfeestjes!