Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je jouw stem beter leren kennen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van zangles. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

De zangles:

Iedereen kan al een beetje zingen; maar vaak wil je toch weten of je het goed doet en hoe je jouw techniek kan verbeteren, leren ontdekken. Wij kijken in een proefles zoveel mogelijk naar wat jij wilt weten en passen daar ons programma op aan zodat jij met een prettig gevoel jouw stem leert verkennen. In principe kan je alles bij ons leren en zijn wij in alle stijlen en systemen onderlegd. Bij zangles voor beginners zorgen wij voor een laagdrempelige zangles en we proberen het beste uit jou te halen. Bij zangles voor gevorderden leren wij kijken naar een bredere horizon en ontwikkeling van je stem. Wij hebben al verschillende talenten gecoacht.

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden wij een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid, kindvriendelijke ruimte, kindvriendelijke toegang en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen 'of 'locaties' voor meer informatie.

 

Onze zangers en zangeressen hebben ons gevonden via:

Zangles Eindhoven Zangles Geldrop Zangles Nuenen 
Zangles Veldhoven Zangles Woensel Zangles Strijp Zangles Mierlo 
Zangles Heeze Zangles Best