Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je jouw viool beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van vioollessen. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Vioolles:

Wij verzorgen een leuke gezellige les met oog voor persoonlijk succes. Bij ons leer jij meteen spelen en dit geldt voor jong en oud. Uiteindelijk mag je ook een keer komen optreden bij MijnLiveOptreden, de podium activiteit van MijnMuziekles. 

Viool is een instrument dat bij veel stijlen inzetbaar is? Denk naast de klassieke muziek maar aan volksmuziek, tango, jazz (manouche) en Oost-Europese muziek. Daarbij is het een instrument waar je goed je emoties in kwijt kan, doordat het dicht bij de menselijke stem ligt. Beginnen met vioolspelen? Kom lessen volgen en binnen 10 weken speel jij je eerste liedje!

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden wij een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen.