{youtube}dUl4Pk1hpq8{/youtube}

MijnMuziekles is sinds 2010 hèt toonaangevende muziekbedrijf van Eindhoven. Op het gebied van muziekeducatie springen wij in op de behoefte van onze klanten. Geregeld krijgen wij vragen over muziekproductie en wij merken dat er veel mensen toch nog vragen hebben over mixen en mastering. Door het stappenplan van MijnStudioles aan te houden leer jij stapsgewijs hoe je een constante mix kan opbouwen zodat jij je mix herkent op andere installaties. Naast audio opname leer je ook produceren met Plug-Ins, om het geheel nog vetter te laten klinken. Onze producties zijn geregeld op CD uitgebracht en aan de hand van onze ervaringen hebben wij een cursus voor de beginnende 'producer' en gevorderde producers samengesteld.

MijnStudioles beperkt zich niet tot één productiesysteem, want al deze systemen (FL Studio, Ableton Live, Protools, Cubase en Logic) hebben in de algemene zin een gezamenlijke werkwijze. Waar je vroeger een hele studio met mengtafel en 19 inch effect modules met kabeltjes aan elkaar ging knopen werk je nu gemakkelijk 'in the box'.

Waar wij vooral op trainen ... zijn je oren! Want je oren zijn naast jouw productiesysteem het belangrijkste gereedschap om jouw mix te beoordelen. Wij gaan jou leren luisteren en ervaren hoe jij je sound/identiteit kan bepalen.

Naast het bovenstaande basisprincipes leer je ook:
- Basiswerkwijze van mixen
- Routing van effecten
- Basiswerkwijze van Mastering
- Bescherming van je werk, Buma -Stemra, Sena, Norma etc.
- Zet je (CPU) slim in
- Hoe zet je plug-ins in om jouw audio opname te verrijken
- Hoe werkt jouw ruimte, afmetingen en indeling
- Compositie, wat zou je nog kunnen veranderen

MijnStudioLes werkt samen met Sonar Studio's te Eindhoven, wanneer jouw werk voldoet aan alle eisen dan kunnen wij ook jouw werk uitbrengen. MijnStudioLes en MijnMuziekles bestaat uit een collectief van samenwerkende professionals Ons team heeft 32 professionals met aantoonbare ervaring en naast jouw studiovragen kunnen wij jouw andere muzikale vragen ook beantwoorden! Buiten de gezellige en ontspannen sfeer kan je gratis parkeren en staat er een kopje koffie klaar!