Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je jouw saxofoon beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van saxofoonlessen. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Saxofoonles:

We beginnen met blaastechniek en je leert noten lezen en akkoorden schema's lezen, zodat jij succes kan ervaren op jouw saxofoon. Een stukje kracht en conditie komt er al snel aan te pas. Je kunt al best jong beginnen met saxofoon spelen en hoe meer je oefent, des te mooier dat het gaat klinken!

De gevorderde spelers kunnen leren improviseren, lekker over een jazz schema spelen of scheuren over een rocknummer. Misschien heb je een voorbeeld en kun je samen met onze docent uitzoeken wat de interpretatie is van de speler! Tot nu toe worden onze lessen op woensdag en vrijdag gegeven!

En dan nog...

Wij bieden een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen' of 'soorten muziekles' of 'locaties' voor meer informatie.

Onze saxofonisten hebben ons gevonden via:

Saxofoonles Eindhoven Saxofoonles Geldrop Saxofoonles Nuenen 
Saxofoonles Veldhoven Saxofoonles Woensel Saxofoonles Strijp Saxofoonles Mierlo 
Saxofoonles Heeze Saxofoonles Waalre Saxofoonles Best