Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je jouw piano beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van pianolessen. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Pianoles:

Wij geven diverse soorten pianolessen. Van klassiek tot pop en jazz en blues piano. Onze lessen zijn voor beginners en gevorderden van jong tot oud en er kan ook met 2 personen tegelijk een duoles gegeven worden als jij samen met je vriend of vriendin les wilt hebben. Wellicht heb je interesse om piano te leren spelen in een band, ook dat is bij ons mogelijk!

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden wij een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid, kindvriendelijke ruimte, kindvriendelijke toegang en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen' of 'locaties' voor meer informatie.

 

Onze pianisten hebben ons gevonden via:

Pianoles Eindhoven Pianoles Geldrop Pianoles Nuenen 
Pianoles Veldhoven Pianoles Woensel Pianoles Strijp Pianoles Mierlo 
Pianoles Heeze Pianoles Best