Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je je instrument beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar. Samen met verschillende getalenteerde gitaristen zijn wij een actieve aanbieder van gitaarles. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Gitaarles Eindhoven:

Op onze gitaarschool kun jij alles leren over gitaar leren spelen! De gitaarlessen zijn voor jong en oud en worden gegeven in een gezellige ontspannen sfeer waarbij wij de wens van de leerling niet uit het oog verliezen. Groepslessen zijn ook mogelijk als je niet alléén wilt lessen en wij kijken naar wat jij leuk vind om te leren. Voor gevorderde leerlingen hebben wij diverse specialisten in huis die jou muzikale vocabulair kunnen aanvullen.

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden wij een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid, kindvriendelijke ruimte, kindvriendelijke toegang, clinics en masterclasses met bekende muzikanten en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen' of 'locaties' voor meer informatie.

 

Onze gitaristen hebben ons gevonden via:

Gitaarles Eindhoven Gitaarles Geldrop Gitaarles Nuenen Gitaarles Veldhoven 
Gitaarles Woensel Gitaarles Strijp Gitaarles Mierlo 
Gitaarles Heeze Gitaarles Best