Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je je drumstel beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Dan ben je bij MijnMuziekles aan het juiste adres! Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde muzikale professionals zijn wij een actieve aanbieder van drumlessen. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

De drumles

Tegenwoordig zijn de elektronische drums erg 'in'. puur omdat hier een volume knop op zit en je meer oefenmogelijkheden hebt. Op de 1e Wilakkerstraat hebben wij electronische drums opgesteld staan, de 2 topdrumstellen van Roland V drums. Een hele mooie simulatie voor de echte drums. Daarbij geven wij op diverse manieren les en verliezen wij jouw wens niet uit het oog. Buiten de stok-technieken kunnen wij je ook leren hoe je in een band kan functioneren. Voor gevorderden kunnen we meer gaan kijken naar een stijl en wij leggen ook graag uit hoe je in een band moet functioneren.

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen', 'soorten muziekles' of 'locaties' voor meer informatie. Vraag naar de gratis proefles!

Onze drummers en drumsters hebben ons gevonden via:

Drumles Eindhoven Drumles Geldrop Drumles Nuenen 
Drumles Veldhoven Drumles Woensel Drumles Strijp Drumles Mierlo 
Drumles Heeze Drumles Waalre Drumles Best