Wil jij een DJ zijn? Altijd al willen draaien op je eigen feest of op een party? Iedereen kan het leren van jong tot oud, alleen of samen met iemand anders. MijnDJles heeft een professionele omgeving en dito DJ in huis om jouw vooruit te helpen in het DJ vak. Buiten de lessen houden wij ons ook bezig met activiteiten voor workshops, vrijgezellenfeesten en optredens voor onze studenten. Wij kijken naar de manier die bij jouw past en je kan zelf je lesduur kiezen.

De DJ school:

Onze DJ school houdt zich in eerste instantie niet bezig met hoe je als DJ of producer de blits kunt maken of hoe je snel veel geld met draaien kunt verdienen. Wij zijn een no-nonsense DJ school en wij komen graag in contact komen met leerlingen die het enthousiasme voor muziek en de DJ-wereld willen meekrijgen. Je zult bij ons merken dat iedereen open staat voor nieuwe ideeën en dat kennis graag gedeeld wordt. Wij richten ons voornamelijk op DJ’s die structureel de basis onder de knie willen krijgen of DJ’s die iets extra’s willen leren om zichzelf nog beter te kunnen onderscheiden.

Workshops:

Workshops kunnen zowel individueel als in groepsverband. Wij hebben vaste trajecten en wekelijkse individuele les op onze DJ school. Bedrijfsworkshops kunnen eventueel op locatie gegeven worden. De inhoud van de workshops kan deels mede worden bepaald door de DJ’s en producers zelf. Aan het einde van een cursus hebben wij een presentatiemoment!

Wanneer:

De lessen zijn op dinsdag, woensdag (I4-Muzique) en donderdag!

 

Onze dj's hebben ons gevonden via:

DJ les Eindhoven DJ les Geldrop DJ les Nuenen 
DJ les Veldhoven DJ les Woensel DJ les Strijp DJ les Mierlo 
DJ les Heeze DJ les Waalre DJ les Best