Wil je ontdekken hoe leuk het is om zelf muziek te kunnen maken? Of wil je je instrument beter leren beheersen en er zo meer plezier uit halen? Onze muziekschool in de regio Eindhoven bestaat inmiddels 7 jaar en samen met verschillende getalenteerde bassisten zijn wij een actieve aanbieder van basgitaarles of basles. Passie en ervaring staan centraal in onze lessen en op ieder vakgebied hebben wij een specialist in huis om jou te inspireren. Onze lessen zijn voor alle leeftijden zowel voor beginners als voor aankomende professionals en daarbij bieden wij ook genoeg mogelijkheden voor muziekles voor kinderen.

Methode:

Er zijn verschillende manieren om basgitaar te leren spelen, wij geven de voorkeur aan een auditieve manier van spelen. Basgitaar spelen dan speel je hoofdzakelijk vormpjes die je later pas zomaar kan toepassen wanneer je dit aanvoelt. In beginsel leer je grondtonen spelen en al vlug leer je reageren en improviseren. Wij bieden ook de kans om mee te spelen in een bandje, dit hoeft niet per se bij onze muziekschool te zijn.

En dan nog...

Wij organiseren leuke optredens en workshops voor onze leerlingen en bieden wij een snelle plaatsing, korte opzegtermijn, voldoende parkeergelegenheid en tenslotte een gratis proefles om eens te proberen. Kijk ook eens bij 'veelgestelde vragen' of 'soorten muziekles' of 'locaties' voor meer informatie.